2020. szeptember 1.

Az októberi központi érettségi találkozó elmarad...

A járvány egyre fokozódó terjedése miatt a 2020-ban jubiláló „tíz- és öt évesek” októberi összevont központi érettségi találkozóját – egyeztetve az intézményi fenntartóval – csak virtuális formában tudjuk megrendezni. Sajnos, a személyes találkozás most is elmarad, viszont a tervezett ünnepség valamennyi dokumentumát rövid időn belül két tételben elektronikusan közzétesszük.

Szolnoki Attila igazgató                                              Dr. Zakar András elnök

 

2020. augusztus 15.  

Tájékoztatás az októberi központi érettségi találkozóról...

A körülményekhez igazodva felkészültünk a hagyományossá vált tavaszi és őszi rendezvények megtartására. Terveink szerint október első szombatján a 2020-ban jubiláló „tíz- és öt évesek” központi érettségi találkozóját összevontan rendezzük. Azt szeretnénk, hogy személyes összejövetelt tarthassunk. Amennyiben erre nem nyílna lehetőség, akkor a találkozó összes dokumentumát elektronikusan közzétesszük.

Az ünnepség lebonyolításáról időben tájékoztatást adunk.

Szolnoki Attila igazgató                      Dr. Zakar András elnök

 

2020. június 1.  

Központi érettségi találkozó 2020. október 3-án...

Október 3-án (szombaton) az „öt évesek” jubileumi érettségi találkozóját rendezzük. Az ünnepség programjáról hamarosan tájékoztatást adunk.

Szolnoki Attila igazgató                      Dr. Zakar András elnök

 

2020. május 6

Virtuális ünnepség 3

2020. április 30.

Virtuális ünnepség 2

2020. április 23.

Virtuális ünnepség 1

 

2020. március 16.

Elmarad a május 16-ra tervezett központi ünnepség

A legutóbbi országos egészségügyi intézkedések alapján lemondjuk a május 16-ra tervezett központi összejövetelünket. Az ünnepséghez kapcsolódó kérdésekről folyamatos tájékoztatást adunk. 

Szolnoki Attila igazgató                 Dr. Zakar András elnök

 

2020. március 1.

A májusi érettségi találkozó programja

Szeretettel várjuk a jubiláló osztályokat és minden kedves vendégünket a május 16-án (szombaton) megrendezésre kerülő „tíz évesek” központi érettségi találkozójára. A gyülekező-regisztráció hagyományosan az Aulában (az egykori leánykollégium udvarán álló új épületben) 9 órától veszi kezdetét; a díszünnepséget 10 órától a Református Templomban tartjuk, majd a „kerek évfordulósok” szokásos osztálytalálkozóira a kijelölt osztálytermekben kerül sor. A nem jubiláló diáktársainknak és az érdeklődőknek – párhuzamosan az osztálytalálkozókkal – a Könyvtárban (a gyülekező helyszínén az első emeleten) 11:30-tól „Gimnáziumunk sportélete egykor és napjainkban” címmel előadást szervezünk, azután a „Régi Tornateremben” a testnevelő tanáraink és a kiváló sporteredményt elért diáktársaink emléktábláinak avatása következik. Délután 14 órától az Új Tornateremben (B épület II. emelet) kosárlabda-mérkőzésen szurkolhatunk az egykori diákok és a mostani tanulók csapatainak.

 

2019. december 1.

Központi érettségi találkozók 2020-ban

A jövő évben május 16-án (szombaton) a „tíz évesek” és október 3-án (szombaton) az „öt évesek” jubileumi érettségi találkozóját rendezzük. Az ünnepségek programját most készítjük elő, amelyről hamarosan tájékoztatást adunk.