KUNSZENTMIKLÓSI GIMNÁZIUM ÖREGDIÁKJAINAK TÁRSASÁGA      1

6090 Kunszentmiklós, Kálvin tér 17., miklosioregdiakok@gmail.com,  www.miklosioregdiakok.hu

 

Kedves Diáktársaink!

Az előző levelünkben is írtuk, hogy a jelenlegi körülményeink között nem tarthatjuk meg október 3-án a korábban tervezett – immár hagyományossá vált – jubileumi összejövetelünket. Ezért a soron következő személyes találkozás elmarad.

A most „fél-kerek évfordulós” ünneplők számára valamennyi szokásos dokumentumot elkészítettük. Ezeket széles körben szeretnénk közzétenni, hogy minél többen értesülhessenek a soron következő központi találkozó minden egyes részletéről.

Úgynevezett „virtuális ünnepség” rendezésével kívánjuk enyhíteni azt a nagy csalódást, amely mindenkiben – különösen a jubilálók körében – tapasztalható a rendkívüli változtatás miatt. Tekintettel arra, hogy elég sok információ átadását tervezzük, ezért szeptember 3-án és szeptember 26-án két részletben fogjuk megjelentetni azokat a honlapunkon, illetve küldjük el az elektronikus levelezésünkön keresztül az évfolyamok/osztályok szervezőinek.

Jelen levelünkhöz csatoltan továbbítjuk az október 3-ra tervezett ünnepség forgatókönyvét és a társasági beszámoló szövegét.

A kiküldött dokumentumok tartalmának ismeretében ki-ki már jó előre fölkészülhet gondolatban a mostani rendhagyó központi érettségi találkozóra. Ennek megfelelően október 3-án 10 órától – akár a forgatókönyv újbóli elolvasásával – lépésről lépésre bárki képzeletben felidézheti a rendezvény szokásos helyszínét, és egyénileg virtuálisan átélheti a díszünnepség érzelmi hangulatát is.

Arra kérünk Titeket, hogy mielőbb értesítsétek társaitokat ezekről a lépésekről, hogy mindenki időben áttekinthesse a halasztásra kényszerült központi érettségi találkozó dokumentációs hátterének teljes vertikumát.

Hívjátok fel mindenki figyelmét, hogy a járvány miatt nem tudjuk megtartani az ünnepséget, csupán képletesen lehet átélni az eseményt a rendezvény dokumentumainak megismerésével.

Diáktársi üdvözlettel:

 

Prof. Dr. Zakar András elnök

 

Mellékletek:
- Forgatókönyv (2020. október 3.)
- Társasági beszámoló (2020. október 3.)