KUNSZENTMIKLÓSI GIMNÁZIUM ÖREGDIÁKJAINAK TÁRSASÁGA1

6090 Kunszentmiklós, Kálvin tér 17., miklosioregdiakok@gmail.com,  www.miklosioregdiakok.hu

 

Kedves Diáktársaink!

A jelenlegi körülményeink között nem tarthatjuk meg október 3-án a korábban tervezett – immár hagyományossá vált – jubileumi összejövetelünket. Ezért a soron következő személyes találkozás elmarad.

A most „fél-kerek évfordulós” ünneplők számára valamennyi szokásos dokumentumot elkészítettük. Ezeket széles körben szeretnénk közzétenni, hogy minél többen értesülhessenek az októberi központi találkozó minden egyes részletéről.

Úgynevezett „virtuális ünnepség” rendezésével kívánjuk enyhíteni azt a nagy csalódást, amely mindenkibenkülönösen a jubilálók körébentapasztalható a rendkívüli változtatás miatt. Tekintettel arra, hogy elég sok információ átadását tervezzük, ezért szeptember 12-én és szeptember 26-án két részletben fogjuk megjelentetni azokat a honlapunkon, illetve küldjük el az elektronikus levelezésünkön keresztül az évfolyamok/osztályok szervezőinek.

Jelen levelünkhöz csatoltan továbbítjuk az október 3-ra tervezett ünnepség meghívóját, továbbá a jubilálók névsorait/tablóit), valamint a hírsorozatunk legújabb példányát (Hírlevél IV. évfolyam 2. szám).

Arra kérünk Titeket, hogy mielőbb értesítsétek társaitokat ezekről a lépésekről, hogy mindenki időben áttekinthesse a halasztásra kényszerült központi érettségi találkozó dokumentációs hátterének teljes vertikumát.

Hívjátok fel mindenki figyelmét, hogy a járvány miatt nem tudjuk megtartani az ünnepségetcsupán képletesen lehet átélni az eseményt a rendezvény dokumentumainak megismerésével.

Kunszentmiklós, 2020. szeptember 12.

 

Diáktársi üdvözlettel:

Prof. Dr. Zakar András elnök

 

Mellékletek: