KUNSZENTMIKLÓSI GIMNÁZIUM ÖREGDIÁKJAINAK TÁRSASÁGA                               1

6090 Kunszentmiklós, Kálvin tér 17., miklosioregdiakok@gmail.com,  www.miklosioregdiakok.hu

 

A jelenlegi körülmények között nem tarthatjuk meg október 2-án a korábban tervezett – immár hagyományossá vált – jubileumi összejövetelünket. Ezért a személyes találkozás elmarad, amelyet későbbi időpontban fogunk pótolni. 

A most „évfordulós” ünneplők számára valamennyi szokásos dokumentumot elkészítettük. Ezeket széles körben szeretnénk közzétenni, hogy minél többen értesülhessenek a soron következő központi találkozó minden egyes részletéről.

Úgynevezett „virtuális ünnepség” rendezésével kívánjuk enyhíteni azt a nagy csalódást, amely mindenkiben – különösen a jubilálók körében – tapasztalható a rendkívüli változtatás miatt. Ennek érdekében megjelentetjük az ünnepséghez kapcsolódó valamennyi dokumentumot a honlapunkon, illetve elektronikus levelezésünkön keresztül elküldjük azokat az évfolyamok/osztályok szervezőinek is. E levelünkhöz csatoltan továbbítjuk az október 2-ra tervezett összejövetel meghívóját, a jubiláló osztályok névsorait, a díszünnepség forgatókönyvét, a társasági beszámolót és az aktuális hírlevelet.

Arra kérünk Titeket, hogy mielőbb értesítsétek társaitokat ezekről a lépésekről, hogy mindenki időben áttekinthesse a halasztásra kényszerült központi érettségi találkozó dokumentációs hátterének teljes vertikumát.

Hívjátok fel mindenki figyelmét, hogy a járvány miatt nem tudjuk megtartani az ünnepséget, csupán képletesen lehet átélni az eseményt a rendezvény dokumentumainak megismerésével.

 

Kunszentmiklós, 2021. szeptember 15.

 

Diáktársi üdvözlettel:

Prof. Dr. Zakar András elnök

 

Mellékletek: